Címke készítése és nyomtatása egyszerűen

Címke készítése és nyomtatása egyszerűen: Hozzon létre címkéket ingyen, percek alatt!

 

Az Adobe Spark Post megkönnyíti a címke tervezését

Az Adobe Spark Inspirációs galériája rengeteg professzionálisan megtervezett sablont tartalmaz, amelyek segítségével igazán foroghatnak a kreatív fogaskerekek, miközben zajlik a saját címke készítése.

Adobe Spark Post megkönnyíti a címke tervezését

 

Hogyan készítsünk címkét?

  1. Válasszon méretet és alakot: Válassza ki a kívánt címke méretét. Akár néhány személyes ajándékcímkét, akár teljes termékcímke-készletet készít, megtalálja a megfelelő vásznat a projektjéhez.
  2. Válasszon témát: A témák nagyon vizuális módon segítik a címke történetének és üzenetének kommunikációját. Böngésszen az Adobe Spark Inspirációs galériájában, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő témasablont, vagy kreatív legyen és megtervezhesse sajátját.
  3. Személyre szabhatja képekkel: A Spark Post címkegenerátor szabad kezet enged a képek és speciális effektusok hozzáadásához. Töltse fel sajátját, vagy böngésszen az Adobe képkönyvtárában az erőteljes vizuális kombinációkért.
  4. Írjon rá vonzó szöveget: Az a fajta felirat, amelyet a címkéihez választ, sokat elmond rólad. Próbáljon ki néhány különböző tipográfiai stílust és nézze meg, melyik illik legjobban az üzenetéhez.
  5. Töltse le és ossza meg a címkéjét: Az Adobe Spark Post segítségével könnyedén kinyomtathatja saját címkéit, vagy elküldheti e-mailként a nyomdának, címke nyomtatásra. Az Adobe legenerálja az elkészült munkáját, és egy kattintással lehetőséget kínál megosztásra, e-mailezésre, postázásra, letöltésre, vagy akár a nyomtatásra.

 

Testreszabhatja a címke készítése folyamatát

Az Adobe Spark címkekészítője korlátlan testreszabási lehetőséget kínál, intuitív, könnyen használható alkalmazáson belül. Módosítsa az alakot, a méretet, a formátumot, a hátteret, a speciális effektusokat, a szöveget és még sok mást – teljes mértékben ellenőrizheti a tervezést és a folyamatot.

Ha nem biztos benne, hogy mit akar, a Spark professzionális grafikai elrendezéseket kínál, amelyeket kipróbálhat. És ha pontosan tudja, mit keres, a Spark megadja a tökéletes címke elkészítéséhez szükséges eszközöket.

Nyomdai ajánlatkérés cégeknek

 

Könnyedén mozoghat a digitális és a nyomtatott között

A mai digitális ökoszisztéma túlmutat az eszközökön és a képernyőkön. Az Adobe Spark Post kiadó készítőjével felszabadíthatja ötleteit és terveit az online világból a fizikai világba, üzenetét akadályok nélkül közölheti. A nyomtatott címkék nagyszerű módot nyújtanak a márka láthatóságának növelésére.

Vonzza az ügyfeleket a termékek professzionális címkézésével, bővítse márkáját rendezvényeken és konferenciákon keresztül, vagy csak adja át barátjának a legszebb csomagolású, személyre szabott ajándékot, amelyet valaha is kapott. Az Adobe Spark Post segíthet ennek megvalósításában.

Mi különbség az RGB és a CMYK között? Kattints!

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: